Basic thuiswerkpakket

Met het ‘basic thuiswerkpakket’ van Filex ontvangt u de volgende producten:

  • Bureaulamp MAUL Puck. Kleur: Zwart
  • Enkele monitorarm Filex Focus. Kleur: Zwart
  • Ergonomische voetensteun
  • Elektrificatie Filex Power Desk Up®. 1 x 230v + 1 x USB A+C. Kleur: Zwart
    Incl. snoer met randaardestekker 1.5 meter

Bureaulamp MAUL Puck. Kleur: Zwart

27711-8201290-led-tischleuchte-maulpuck-2.jpg

Trendy design in kleur zwart. Stabiele dubbele staal telescooparm. Ruimtebesparend inklapbaar: past in de la wanneer er geen werkplek thuis is of in de attachekoffer wanneer het licht in het hotel niet voldoende is. Mooi helder daglichtwit licht. Technisch veiligheidsconcept Made by MAUL. Compacte vorm: ruimtebesparend en handig. Telescooparm, variabel op hoogte in te stellen.

Lichtsterkte lamp: 1260 lux op 30 cm afstand
Kleurtemperatuur per lichtbron: 6500 Kelvin (daglicht wit)
Aantal lichtbronnen: 1
Energie-efficiëntieklasse per lichtbron: E (spectrum A tot G)
Gewogen energieverbruik per lichtbron: 3 kWh/1000 h
Levensduur per lichtbron (L70B50): 50000 h
Nuttige lichtstroom per lichtbron: 367 Lumen
Voet: standvoet
Materiaal: Arm: metaal – Voet: verzwaringsinzetstuk, werkblad beschermende onderlaag
Afmetingen: Hoogte: 33 cm – Arm: lengte 33 cm – Kop: Ø 10 cm – Voet: Ø 13 cm
Mobiliteit: Kop: kantelbaar – Arm: kantelbaar
Schakelaarpositie: Voet

Milieuvriendelijke en veilige verpakking, recyclebaar. Technisch veiligheidsconcept Made by MAUL: alleen lampen en verlichtingsarmaturen die intensieve tests hebben ondergaan en zijn goedgekeurd, worden opgenomen in ons programma. Een team met kennis van optica, elektronica, mechanica en ook productietechniek staat garant voor de veiligheid van de bureaulamp LED MAULpuck.

Enkele monitorarm Filex Focus. Kleur: Zwart

80980-1

De Filex Focus monitorarm voor 1 scherm! Economisch verantwoord en daardoor een unieke prijs-kwaliteitsverhouding! Ideaal voor iedere thuiswerkplek of werkplek waarin economisch voordeel de doorslag geeft!

De Filex Focus is een strak modern vormgegeven monitorarm geschikt voor 1 monitor. Door zijn slimme ontwerp is de monitorarm erg gunstig geprijsd en voldoet hij ook nog eens aan alle ergonomische eisen!

Deze monitorarm is traploos in hoogte verstelbaar en door zijn dubbele knik-arm moeiteloos in diepte verstelbaar voor de meest ideale werkhouding.

Doordat deze arm standaard geleverd wordt met bladdoorvoer en bladklem (10-88mm bladdikte) kan hij op elke werkplek zonder verrassingen gemonteerd worden en heeft u in een handomdraai een prachtige ruimtebesparende en ergonomische oplossing!

Om de montage nog sneller en eenvoudiger te maken is deze arm ook standaard voorzien van een universele Quick Release VESA (VESA 75 x 75 en 100 x 100). Dit systeem is voorzien van een anti-diefstal lock.

Om het geheel netjes af te werken wordt de arm tevens standaard geleverd met een handig kabelmanagementsysteem.

De Filex Focus monitorarmen zijn leverbaar in de kleuren: zwart, wit en zilver en is tevens ook in de variant voor 2 schermen te bestellen!

Eventuele opties voor deze monitorarm zijn een VESA slider of een laptop-, tablet- of Thin Client CPU houder. De arm is geschikt voor 1 monitor tussen de 13 en 32 inch en heeft een draagvermogen van 8 kg.

De Filex Focus heeft een 360° roteerbare arm, 180° roteerbaar bevestigingspunt en een 90° kantelbaar bevestigingspunt. Hierdoor kunt u er alle kanten mee op!

Ergonomische voetensteun

377httpwww.in2brands.nlcatalogproduct0-0-31211

Deze ergonomische en instelbare voetensteun heeft een antislip afwerking waardoor je voeten niet zullen wegglijden. Om deze steun af te stellen op je eigen beenlengte druk je licht met je voet op het plateau voor de juiste hoogte en stand. Makkelijk om schoon te maken en te verwisselen van plek.

Elektrificatie Filex Power Desk Up®

681048-1

De Filex Desk Up® 2.0 serie! Dé multifunctionele opbouw elektrificatie unit welke zowel aan uw bureau geklemd kan worden als op een facet geslepen blad! Bekijk al onze mogelijkheden en talloze opties voor een unit welke past bij uw specifieke wensen!

Filex Desk Up® 2.0 serie. Een nieuw design opbouwunit, slank en modern vormgegeven en met oog voor u als gebruiker gemaakt, zodat hij u van alle gebruiksgemakken kan voorzien!

Deze strakke opbouwunit is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 0-50mm. De unit is eenvoudig van bovenaf te klemmen en is voorzien van een vast aansluitsnoer aan achterzijde met een lengte van 1,5 meter met Schuko stekker. Hierdoor hoeft u niet ook nog een aansluitsnoer te bestellen en kunt u direct uw Filex Desk Up® aansluiten op een stroompunt!

Heeft u een facet geslepen blad? Ook dit is geen probleem met deze Filex Desk Up® 2.0 serie!

Deze opbouwunit is uitgerust met 1 x 230V aansluiting en een dubbele USB charger waarvan 1 x 5V-2,4A en 1 x USB C (5.0V – 3.1A – 15.5W).

Toch liever deze stroomunit met een eGST® stekker? Bekijk onze artikelnummers: 681046 en 681047.

Niet geheel onbelangrijk: deze Filex Power Desk Up® opbouwunit is naast uiteraard CE gecertificeerd; nu ook TÜV gecertificeerd! Wij zetten veiligheid en kwaliteit voorop!