Design studio

Filex’s Design Philosophy.

Filex is opgericht in 1985 en is geëvolueerd van een enkele ontwerper tot een ambitieus team van ontwerpers, ingenieurs en prototypisten. De studio is het centrum van de creativiteit en nieuwe innovaties.

De meest innovatieve producten, strakke designs, de beste kwaliteit, de slanke en de stijlvolle ontwerpen, gebaseerd op functionaliteiten en innovatieve oplossingen. Wij willen u vooral het werk makkelijker maken en vinden dat daar een passende werkplek bij hoort. Voorzien van elk gemak welke u dient en de werkdag vergemakkelijkt.

Wij proberen de lijn tussen elegantie en functionaliteit dichter bij elkaar te brengen door een tijdloos design. Wij gaan niet voor compromissen maar voor oplossingen welke écht het verschil maken.

Bij de keuze van onze materialen wordt gekeken naar de duurzaamheid en in hoeverre alles te recyclen is. Onze focus van het gehele proces vanaf de tekentafel, tot produceren en tot aan levering van alle Filex producten ligt met name op de materiaal keuze. Wij denken aan de toekomst. Niet alleen met een nieuwe werkplek, maar al vanaf de startstreep waar het bij ons allemaal begint.

Elk van onze ergonomische producten is ontworpen voor maximaal comfort, een lange levensduur en minimale ecologische voetafdruk.

We make work easy. Together.