Bijna alle elektrificatie producten van Filex zijn naast zoals verplicht CE-gecertificeerd, ook TÜV gecertificeerd! Maar wat betekent dit nu eigenlijk en waarom is dit zo belangrijk?

De consument en uw opdrachtgevers hebben behoefte aan zekerheid en betrouwbaarheid. Keurmerken maken in één oogopslag met een label duidelijk dat uw organisatie in die behoefte voorziet.
Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product of dienst levert dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is. Kwaliteitskeurmerken, veiligheidskeurmerken en milieukeurmerken zijn dan ook de meest voorkomende vormen. De verwachting van betrouwbaarheid verwacht u uiteindelijk ook van uw leveranciers en opdrachtnemers.
Keurmerken zorgen dus voor een wederzijdse transparantie. Dit vertrouwen zorgt dat de risico’s van ondernemen kunnen worden geminimaliseerd, met verbetering van uw organisatie aan de buitenkant én de binnenkant als gevolg. Een keurmerk kan de beslissing van uw klanten, maar ook potentiële klanten om met uw bedrijf zaken te doen dus positief beïnvloeden.
TÜV Gecertificeerd
5 jaar garantie
Veilige elektrificatie

De missie en het leidende principe van TÜV Rheinland is het bereiken van een duurzame ontwikkeling van veiligheid en kwaliteit om de uitdaging aan te gaan die voortvloeit uit de interactie tussen mens, technologie en het milieu. Hun doel om levens veiliger te maken, vereist stevige principes.
TÜV Rheinland is een toonaangevende internationale leverancier van technische diensten. Hun doel is om ‘s werelds beste duurzame en onafhankelijke leverancier van technische services voor testen, inspectie, certificering, advies en training te zijn.

TÜV Rheinland draagt verantwoordelijkheid

Sinds 1872 ontwikkelen ze oplossingen om de veiligheid en kwaliteit van de interactie tussen mens, technologie en milieu te waarborgen. Zij zijn ervan overtuigd dat sociale en technologische vooruitgang intrinsiek met elkaar verbonden zijn.

Integriteit

TÜV Rheinland is onomkoopbaar en handelen eerlijk. Ze leven volgens hun waarden op basis van vertrouwen en transparantie. Ze bouwen vertrouwen op. Ze stemmen al onze inspanningen af op de normen die voor hen gelden. Ze maken hun beslissingen transparant en communiceren deze duidelijk.

Uitmuntendheid

Ze bereiken uitmuntendheid in al hun processen en producten. Alleen echt goed werk geeft hen voldoening. Hun uitgebreide competentie is daarvoor een voorwaarde. Ze blijven onze producten verder ontwikkelen met gerichte innovaties. Veiligheid heeft voor hen de hoogste prioriteit.

Behendigheid

Bij TÜV Rheinland zijn ze wendbaar, flexibel en reageren ze snel in een veranderende wereld. Ze spelen direct in op ontwikkelingen in de markt en de samenleving als geheel. Ze managen hun eigen veranderingen actief en beschouwen verandering als een kans. Ze blijven flexibel en blijven evolueren met energie.

TÜV®: geregistreerd merk

Iedereen kent TÜV, zowel in Nederland en Duitsland als wereldwijd. TÜV staat voor veel mensen terecht synoniem voor neutraal geteste kwaliteit en veiligheid. Gaat het om de gewenste kwaliteit van diensten en producten, dan spreekt men over het algemeen over de TÜV. Net als TÜV Rheinland® is ook het merk TÜV® geregistreerd. Het mag uitsluitend worden gebruikt door TÜV-bedrijven. Dit zorgt voor merkbescherming in Nederland, Duitsland, Europa en tal van andere landen over de hele wereld. Het is dus gegarandeerd dat mensen in de toekomst de geteste kwaliteit van TÜV-bedrijven zullen herkennen aan de drie vertrouwde letters, en dat ze TÜV Rheinland zullen associëren met een uitgesproken merkbetrokkenheid: TÜV Rheinland®.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en productinnovaties op het gebied van werkplek- en ergnomische oplossingen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief