Professional thuiswerkpakket

Met het ‘professional thuiswerkpakket’ van Filex ontvangt u de volgende producten:

  • Bureaulamp MAUL Stella. Kleur: Grijs
  • Dubbele monitorarm Filex Galaxy voor 2 schermen. Kleur: Zwart
  • Ergonomische voetensteun
  • Elektrificatie Filex Power Desk Up®. 1 x 230v + 1 x USB A+C. Kleur: Zwart
    Incl. snoer met randaardestekker 1.5 meter

Bureaulamp MAUL Stella. Kleur: Grijs

316750_8202089_1920x1920.jpg

Lichtsterkte en kleur instelbaar, warmwit – tot daglicht. Voet is voorzien van een draadloos oplaadstation voor smartfoons, Qi- gecertificeert. USB-poort in de voet voor opladen, 5V, max.500 ma USB type A. 2 opties tot opladen, USB-poort en draadloos Qi door eenvoudig op te leggen. Armdelen zijn van geanodiseerd aluminium. Door de moderne LED-techniek extreem zuinig in verbruik. Gemakkelijk dimbaar in 3 stappen, kleur van het licht op 3 niveau’s instelbaar. Ook geschikt als oplaadstation voor smartphones en smartwatches. Qi gecertificeerde bureaulamp, inducatief opladen, type class 0, versie 1.2.4, te gebruiken bij alle Qi gecertificeerde apparaten. Qi oplaadstation start automatisch nadat er een Qi apparaat wordt opgelegd. Geen kabelchaos, niet zoeken naar het juiste oplaadpunt, minder slijtage van het stekkerpunt. Touchbediening op de voet voor de gewenste lichtinstelling.

Lichtsterkte lamp: 1480 lux op 35 cm afstand
Kleurtemperatuur per lichtbron: 3000 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht wit)
Aantal lichtbronnen: 1
Energie-efficiëntieklasse per lichtbron: D (spectrum A tot G)
Gewogen energieverbruik per lichtbron: 5 kWh/1000 h
Levensduur per lichtbron (L70B50): 20000 h
Nuttige lichtstroom per lichtbron: 733 Lumen
Voet: standvoet
Materiaal: Kop: aluminium geanodiseerd – Arm: aluminium geanodiseerd – Voet: verzwaringsinzetstuk, werkblad beschermende onderlaag
Afmetingen: Hoogte: 41 cm – Arm: lengte 38 cm – Kop: 23×5 cm – Voet: 18×11 cm
Mobiliteit: Kop: kantelbaar – Arm: kantelbaar
Schakelaarpositie: Voet

Milieuvriendelijke en veilige verpakking, recyclebaar. Technisch veiligheidsconcept Made by MAUL: alleen lampen en verlichtingsarmaturen die intensieve tests hebben ondergaan en zijn goedgekeurd, worden opgenomen in ons programma. Een team met kennis van optica, elektronica, mechanica en ook productietechniek staat garant voor de veiligheid van de bureaulamp LED MAULstella

Dubbele monitorarm Filex Galaxy voor 2 schermen. Kleur: Zwart

809422-1

De Filex Galaxy monitorarm voor 2 schermen! Een van onze favoriete en standaard configuraties van de modulaire (en circulaire) Galaxy monitorarm serie! Door de statische armdelen, welke vast zitten aan de gepatenteerde Galaxy Connector, is deze arm gemakkelijk handmatig in iedere gewenste hoogte te verstellen. Tevens door de kogelgewrichten in de VESA koppen is deze arm direct op de juiste ergonomische kijkhoek in te stellen!

Een vaste samenstelling van de Filex Galaxy modulaire en circulaire monitorarm familie! Met aanschaf van deze monitorarm heeft u direct een configuratie voor 2 monitoren. Deze Filex Galaxy configuratie bevat 4 statische delen, 2 aan iedere zijde (24 cm x 4). Door de 3 scharnierpunten per kant is deze configuratie flexibel in te stellen in iedere gewenste kijkhoek.

Ook deze configuratie is voorzien van een VESA kop met quick-release systeem waardoor de monitoren gemakkelijk te plaatsen zijn op de arm. De beeldschermen kunnen zowel portrait of landscape worden gebruikt.

Op deze VESA kop kunt u direct uw scherm, onze Galaxy laptop houder of een universele tablet houder aansluiten. Wilt u in de toekomst de werkplek aanpassen of koopt u andere apparatuur? Dan kunt u de Filex Galaxy op ieder gewenst moment aanpassen naar uw eigen behoefte van dat moment. De Filex Galaxy monitorarm serie is volledig modulair, wat betekent dat het helemaal aan te passen is door middel van toevoegingen of veranderingen van onderdelen van de monitorarm. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar.

Een extra optie voor deze monitorarm serie is dat u ook een stroomunit aan de post kunt monteren. Dit kunt u doen door middel van onze Galaxy elektrificatie klem met onze Filex Desk Up® 1.0 serie opbouw stroomunits (ook te klemmen aan uw bureau). USB A, USB C, een HDMI verbinding of toch DATA? Niets is te gek!

De Filex Galaxy is een volledig modulair en tevens circulair monitorarm systeem, zodat elke gewenste configuratie te realiseren is. Met deze monitorarm voorzien wij u in al uw wensen! Het maximale draaggewicht is 12 kg. De hoogte van deze post is 45 cm en middels de gepatenteerde Connector is de hoogte zeer eenvoudig handmatig (zonder benodigde gereedschappen) in te stellen. U dient slechts de Filex knop in te drukken en u kunt de Connectoren verschuiven naar eigen wens.

De Filex Galaxy is 100% recyclebaar en wordt geproduceerd van duurzame materialen. Combineer dat met de 5 jaar garantie en u wilt nooit meer een andere monitorarm dan de Filex Galaxy!

Ergonomische voetensteun

377httpwww.in2brands.nlcatalogproduct0-0-31211

Deze ergonomische en instelbare voetensteun heeft een antislip afwerking waardoor je voeten niet zullen wegglijden. Om deze steun af te stellen op je eigen beenlengte druk je licht met je voet op het plateau voor de juiste hoogte en stand. Makkelijk om schoon te maken en te verwisselen van plek.

Elektrificatie Filex Power Desk Up®

681048-1

De Filex Desk Up® 2.0 serie! Dé multifunctionele opbouw elektrificatie unit welke zowel aan uw bureau geklemd kan worden als op een facet geslepen blad! Bekijk al onze mogelijkheden en talloze opties voor een unit welke past bij uw specifieke wensen!

Filex Desk Up® 2.0 serie. Een nieuw design opbouwunit, slank en modern vormgegeven en met oog voor u als gebruiker gemaakt, zodat hij u van alle gebruiksgemakken kan voorzien!

Deze strakke opbouwunit is standaard uitgerust met 2 klemmen voor bladdiktes van 0-50mm. De unit is eenvoudig van bovenaf te klemmen en is voorzien van een vast aansluitsnoer aan achterzijde met een lengte van 1,5 meter met Schuko stekker. Hierdoor hoeft u niet ook nog een aansluitsnoer te bestellen en kunt u direct uw Filex Desk Up® aansluiten op een stroompunt!

Heeft u een facet geslepen blad? Ook dit is geen probleem met deze Filex Desk Up® 2.0 serie!

Deze opbouwunit is uitgerust met 1 x 230V aansluiting en een dubbele USB charger waarvan 1 x 5V-2,4A en 1 x USB C (5.0V – 3.1A – 15.5W).

Toch liever deze stroomunit met een eGST® stekker? Bekijk onze artikelnummers: 681046 en 681047.

Niet geheel onbelangrijk: deze Filex Power Desk Up® opbouwunit is naast uiteraard CE gecertificeerd; nu ook TÜV gecertificeerd! Wij zetten veiligheid en kwaliteit voorop!