pCon product-configuratie tool

Wilt u ook graag onze Filex configurator op uw website? Dit kan! Wij hebben samen met EaternGraphics/pCon een actie gemaakt, speciaal voor u als Filex klant.
Meer informatie? Bekijk onze informatie folder en neem contact met ons op.

Configureer uw eigen werkplek met pCon

Met onze producten kunt u veel meer dan slechts producten samenstellen in een 3D model. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle beschikbare data zoals: technische tekeningen, manuals, afbeeldingen, certificaten, omschrijvingen, enzovoorts; allemaal in deze online omgeving beschikbaar zijn. zo creëren we voor u 1 online omgeving waar u alles kunt vinden.

Uw eigen interieur met toevoeging van onze producten

pCon heeft verschillende tools waarmee u eenvoudig een visualisatie kunt maken van uw eigen nieuwe kantooromgeving met de toevoeging van onze producten. Via deze weg kunt u prachtige interieur en inspiratie-afbeeldingen ontwikkelen. Ook als ontwerper kunt u deze meteen aan uw klant voorleggen. Zo heeft uw klant, of u als toekomstig eigenaar van een nieuwe inrichting, direct een beeld hoe de nieuwe inrichting eruit komt te zien inclusief alle details op de werkplekken.

Gemakkelijk ontwerpen, offertes maken of Augmented Reality beelden

Er is nog zoveel meer mogelijk met de pCon toepassing! Hieronder zullen we u de toepassingen en voordelen uitleggen van de apps. Hierin kunt u gemakkelijk product-sheets maken van uw eigen configuratie of een AR (Augumented Reality) beeld creëren op het bureau van uw klant met de door u ontworpen configuratie. Alles is mogelijk! Van een simpele update van uw interieur tot een volledig nieuwe kantooromgeving. Wij maken het u wat gemakkelijker!

Must have apps!

Door gebruik van de apps kunt u binnen no-time offertes maken en zoveel meer!

pCon.box: Supersnel ontwerpen!

pCon.box is een interactieve app, welke u de mogelijkheid geeft alle Filex 3D-data toe te passen tijdens het voorstel naar uw klant. Het toepassen van pCon.box in uw verkoopproces ondersteund niet alleen, maar versnelt en maakt het eenvoudiger om producten te configureren, presenteren en gedetailleerde product- en prijsinformatie te delen met uw klanten – onderweg of op kantoor. De door u geselecteerde Filex producten direct met alle benodigde afbeeldingen, product- en prijsinformatie!

pCon.facts: Maak een blijvende indruk met Augmented Reality!

pCon.facts, de innovatieve sales app, brengt alle productkennis naar de “Point of Sale”. Configureer alle Filex artikelen met eenvoudige interacties, presenteer ze in 3D en AR (Augmented Reality), creëer artikellijsten en profiteer van snelle toegang tot waardevolle informatie zoals productafbeeldingen, brochures, certificaten, montage instructies en nog veel meer. Dankzij de handige deel-functie kunt u eenvoudig contact houden met uw klanten, collega’s en partners.

Komt u er niet uit? Vraag het aan Felix of neem contact met ons op

pCon heeft nog veel meer toepassing mogelijkheden met onze producten. Vraag ons naar alle opties!

pCon - Filex toepassing mogelijkheden